PODCAST

Lapin Kansan nuortenpalsta Vasan podcastissa nuoret keskustelevat elämänsä kipukohdista, ilmiöistä ja kahvipöytien keskusteluaiheista. Tuottajana toimin podcastin juontajana ja editorina sekä keskustelemassa kanssani ovat Vasan avustajat ja satunnaiset vieraat.


AUDIODOKUMENTIT

Lukio-opettajat päättivät jatkaa elämäänsä, mutta toisella tavalla kuin eläkkeelle jäävät yleensä tekevät: he avasivat divarin. Mitä sivistys merkitsee divarin omistajalle Päivikki Läksylle ja hänen miehelleen Mauno Murtoniemelle? Kuinka hiljaista kirjahyllyjen välissä onkaan?

Kolttain mailla Hanna-Maaria Kiprianoff laulaa leu’dditia silmät kiinni – Sevettijärvellä juurtuu maahan kiinni ja voi vapaasti hengittää. Kolttasaamelaisuus merkitsee Hanna-Maarialle vuodenkiertoa ja alkuperäiskansan kulttuurin kantamista eteenpäin.


LYHYTDOKUMENTTI

Tuli on kaunis elementti silloin, kun sitä pystyy hallitsemaan. Lyhytdokumentti kertoo Juha Kuukasjärven hotellin tuhoutumisesta juuri ennen kiireisintä sesonkiaikaa. Yrittäjälle luovuttaminen ei missään vaiheessa ollut vaihtoehto.

Video: Mari Molkoselkä & Jenna Louhela

Journalistinen jälkituotanto © Oamk 2019